'ADO gaat niet door met Pardew en hoopt op terugkeer van Steijn'

'ADO gaat niet door met Pardew en hoopt op terugkeer van Steijn'

27-04-2020 06:30
105

ADO Den Haag is niet van plan het aflopende contract van trainer Alan Pardew te verlengen. De club is in overleg met de Engelse manager over het restant van zijn salaris tot 1 juli, Maurice Steijn wordt gezien als mogelijke opvolger van Pardew.

Dat meldt De Telegraaf. ADO is niet van plan het contract met Pardew te verlengen en hoopt dat Steijn volgend seizoen voor de groep staat in Den Haag. De club speelt ook volgend seizoen in de Eredivisie na het omstreden besluit van de KNVB om RKC Waalwijk en ADO niet te laten degraderen. Voor SC Cambuur en De Graafschap betekent dat nog een seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. 

Wedden

Meer odds

Pardew behoedde ADO daarmee van degradatie en kwam in aanmerking voor een bonus van 28.500 euro, maar de Engelsman wil het geld niet accepteren. Directeur Mo Hamdi is ondertussen bezig met de afhandeling van de contracten van de huurlingen die Pardew met zich meenam naar de club. Geen eenvoudige taak, aangezien ADO net als de andere clubs zwaar geraakt wordt door het coronavirus.

Steijn zit na zijn avontuur bij Al-Wahda zonder club en kan zich op gaan maken voor een terugkeer bij zijn oude club ADO.