Eredivisie-transfer in de maak: 'Er is veel interesse, ik hoop op een grote club'

Eredivisie-transfer in de maak: 'Er is veel interesse, ik hoop op een grote club'

Gepubliceerd: donderdag 30 april 2020 om 15:47do 30-04-2020 om 15:47

Het lijkt erop dat dat Jan Paul van Hecke volgend seizoen in de Eredivisie te bewonderen is. De verdediger van NAC Breda staat in de belangstelling van veel clubs.

Van Hecke draait er niet omheen. "Er is veel interesse voor mij, ik hoop op een transfer naar een grote club zodat ik volgend seizoen in de Eredivisie speel", vertelt hij aan Omroep Zeeland. "Het is een bijzondere situatie, want aan het begin van dit seizoen zat ik nog veel op de bank. En nu dit."

Eerder bleek dat - behouden Ajax en PSV - de hele Eredivisie achter Van Hecke aan zit. De twintigjarige stopper heeft geen clausule of gelimiteerde afkoopsom staan in zijn tot medio 2022 lopende contract, waardoor NAC de regie in handen heeft. Een AZ-bod van zo'n twee miljoen euro zou al zijn afgeslagen.

In de tussentijd probeert Van Hecke thuis fit te blijven. "We hebben schema's gekregen van de club om in conditie te blijven, en die voer ik allemaal uit", zegt hij. "Maar steeds weer dat hardlopen over het asfalt valt me niet mee. Geef mij maar een bal en een voetbalveld."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws