'NAC wil onderste uit de kan en slaat miljoenenbiedingen van AZ en FC Utrecht af'

'NAC wil onderste uit de kan en slaat miljoenenbiedingen van AZ en FC Utrecht af'

Gepubliceerd: zaterdag 11 april 2020 om 07:02za 11-04-2020 om 07:02

AZ en FC Utrecht pakken door in de strijd om Jan Paul van Hecke. NAC Breda heeft biedingen ontvangen voor de negentienjarige centrale verdediger, meldt BN DeStem zaterdag. Op Ajax en PSV na zit de hele Eredivisie achter hem aan.

Van Hecke heeft geen clausule of gelimiteerde afkoopsom in zijn tot medio 2022 lopende contract in het Rat Verlegh Stadion. De Brabanders hebben daardoor de regie in handen tijdens de onderhandelingen. Utrecht meldde zich met een bedrag van onder de één miljoen euro, terwijl AZ naar verluidt twee miljoen euro bood. Beide voorstellen zijn door NAC afgeslagen.

De Keuken Kampioen Divisie-club is van mening dat Van Hecke meer waard is en wil het onderste uit de kan halen. De regionale krant stelt dat die opstelling valt te billijken. 'Helemaal als in ogenschouw wordt genomen dat AZ, met Owen Wijndal, Calvin Stengs en Myron Boadu, drie groeibriljantjes in huis heeft die in de nabije toekomst tientallen miljoenen kunnen opleveren.'

Desondanks is het niet de vraag of de mandekker valt te behouden, maar tegen welke prijs hij wordt verkocht. Van Hecke had al een gesprek met zowel John van den Brom als Arne Slot, respectievelijk de trainers van Utrecht en AZ. Ook Feyenoord is zeer geïnteresseerd. De Rotterdammers stuurden zelfs hun hoofdscout al naar Breda.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Bij welke club heeft Van Hecke het meeste perspectief?

(3068 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws