Van Geel: 'Kan zijn dat nummers 15 tot 25 in selectie makkelijker te krijgen zijn'

30 april om 18:54

Willem II komt de huidige coronacrisis opvallend goed door. De Tricolores kregen recentelijk te horen dat ze na de zomer Europees voetbal mogen spelen én hebben meerdere successen geboekt op commercieel vlak.

Shirtsponsor DESTIL Prolians blijft tot 2022 aan Willem II verbonden, maakte de nummer vijf van de Eredivisie woensdag al bekend. Ook kledingleverancier Robey zal de overeenkomst verlengen, net als sponsors Logistic Force en Brussels Airport, weet het Brabants Dagblad te melden. "Juist nu er niet gevoetbald wordt is voor veel mensen gebleken wat het 'evenement Willem II' voor ze betekent", reageert algemeen directeur Martin van Geel tegenover het BD. "Dat hoor je van steeds meer kanten. De mensen willen erbij horen."

Ook de spelersgroep lijkt op peil te blijven: Huurling Mike Trésor Ndayishimiye wordt per 1 juli definitief overgenomen van NEC en Leeroy Owusu (De Graafschap), Kwasi Wriedt en Derrick Köhn (beiden Bayern München) zullen ook de gelederen versterken. Van Geel sluit niet uit dat er nog meer gaat gebeuren in Tilburg. "Voor spelers waar veel belangstelling voor is zul je altijd de prijs moeten betalen. Het kan zijn dat door de ontwikkelingen de nummers 15 tot 25 in een selectie wat makkelijker te krijgen zijn."