Hoop op Wolfsburg-doorbraak na 'verdrietig' einde in Venlo: 'Ik weet wat ik kan'

Hoop op Wolfsburg-doorbraak na 'verdrietig' einde in Venlo: 'Ik weet wat ik kan'

Gepubliceerd: zondag 3 mei 2020 om 08:57zo 03-05-2020 om 08:57

John Yeboah wil na zijn huurperiode bij VVV-Venlo doorbreken bij VfL Wolfsburg. De negentienjarige aanvaller verwacht een kans te krijgen van de Bundesliga-club, waar hij nog een contract voor één jaar heeft.

"Ik kijk al erg uit naar volgend seizoen, want ik weet wat ik kan doen", zo vertelt Yeboah aan Sportbuzzer. De buitenspeler, die een Ghanese vader en een Duitse moeder heeft, gaat snel in gesprek met de clubleiding van Wolfsburg over zijn perspectief onder trainer Oliver Glasner. Yeboah doorliep de jeugdopleiding van Die Wölfe, maar kwam tot dusver niet verder dan twee invalbeurten in de Bundesliga.

Dit seizoen werd de aanvaller dan ook gestald bij VVV. Voor de Limburgers kwam hij tot achttien optredens in de Eredivisie, waarvan tien als basisspeler. Daarin scoorde hij één keer. De coronacrisis maakte een abrupt einde aan zijn dienstverband in De Koel. "Het afscheid was verdrietig. Ik voelde me goed en had er vertrouwen in dat ik nog wat vaker had gescoord in de wedstrijden die resteerden."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws