België in de ban van enfant terrible: Club Brugge-spits weigert villa te verlaten

België in de ban van enfant terrible: Club Brugge-spits weigert villa te verlaten

04-05-2020 08:58
19

Mbaye Diagne heeft zich opnieuw onmogelijk gemaakt in België. Het enfant terrible van Club Brugge (28) weigert zijn huurwoning in Knokke-Heist te verlaten.

Volgens Het Laatste Nieuws zorgt Diagne 'zélfs in coronatijden voor problemen'. Diagne staat tot 30 juni onder contract bij Club Brugge, maar aan de tijdelijke overeenkomst van zijn gehuurde villa kwam op 30 april een einde. Hij weigert echter zijn woning te verlaten, ondanks verschillende verzoeken van de huisbaas.

Diagne wijst in de zaak naar de coronacrisis en zou daarom het huis niet kunnen verlaten. Als klap op de vuurpijl stuurde hij 's nachts berichten naar de vrouw van de eigenaar en bedreigde hij de huisbaas telefonisch. 'Materiële beschadiging en overlast waren schering en inslag', voegt HLN eraan toe. Door de halsstarrigheid van Diagne staan de nieuwe huurders, die op 1 mei intrek zouden nemen in de villa, op straat.

Ook sportief was Diagne niet bepaald een meerwaarde voor Club Brugge. Sinds het penaltydrama in de Champions League, waarmee hij een stunt tegen Paris Saint-Germain om zeep hielp, speelde de Senegalese spits geen minuut meer voor de Belgische club. In de zomer keert hij terug naar Galatasaray.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Che Dio accetti le nostre preghiere buona domenica a tutti 🙏🏾🌎 alkhamdulilah

Een bericht gedeeld door Mbaye Jr Diagne الحمد لله 🇸🇳🇮🇹 (@mbayediagne909) op