Het kan goed kloppen, maar PSV en Feyenoord hebben zich niet bij me gemeld

"Het kan goed kloppen, maar PSV en Feyenoord hebben zich niet bij me gemeld"

07-05-2020 06:49
12

Voor Tobias Pachonik is belangstelling uit de Premier League. Van interesse van Feyenoord en PSV is bij de zaakwaarnemer van de rechtsback van VVV-Venlo niets bekend.

"Het kan goed kloppen, maar PSV en Feyenoord hebben zich niet bij me gemeld", zegt zaakwaarnemer Ersin Akan tegen Voetbal International. "Er is veel belangstelling voor Tobias. Uit de Premier League, onder andere. Watford en Wolverhampton Wanderers toonden serieuze interesse. En toen brak de coronacrisis uit. Op dit moment is niks concreet. Clubs wachten nu overal eerst de ontwikkelingen in de wereld en in het voetbal af."

Wedden

Meer odds

Pachonik laat tegen VI weten vereerd te zijn met de vermeende belangstelling van PSV en Feyenoord. "Twee geweldige clubs. Kijk alleen naar de grote voetballers die er hebben gespeeld. Bij PSV Ronaldo, Memphis en natuurlijk Luc Nilis, die ons als trainer helaas gaat verlaten. En Feyenoord, de club van Robin van Persie. Leuk dat mijn naam met zulke clubs in verband wordt gebracht."

De VVV'er staat open voor een langer verblijf in de Eredivisie. "Ik wil de beste speler worden die ik kan zijn. Ersin weet ook dat ik gelukkig ben in Nederland. Ik blijf hier heel graag nog een tijdje langer spelen", aldus Pachonik.