'Man United kan vertrek alleen voorkomen met aanbieding van 23 miljoen euro'

'Man United kan vertrek alleen voorkomen met aanbieding van 23 miljoen euro'

10-05-2020 16:44 Laatste update: 16:44
33

Achter de nabije toekomst van Odion Ighalo staat een groot vraagteken. Manchester United huurt de Nigeriaanse spits tot het einde van het seizoen van Shanghai Shenhua, maar de Chinese club wil hem in juli terug.

Het heeft alles te maken met de seizoenstart in China. De Super League gaat - als alles volgens plan verloopt - in juli van start en Shanghai Shenhua wil dan weer over Ighalo kunnen beschikken. Manchester United ziet een vertrek van de doelpuntenmaker echter niet zitten, omdat de Premier League in de zomermaanden nog afgemaakt moet worden.

Zoals de zaken er nu voorstaan, is Shanghai Shenhua alleen bereid om in te stemmen met de wens van Manchester United als de Engelse grootmacht de transfer definitief maakt. Dat meldt Sky Sports. Ighalo moet een slordige 23 miljoen euro kosten. Op de achtergrond sluimert overigens belangstelling van Newcastle United.

Ighalo zou zelf graag in Engeland willen blijven. Hij maakte op de laatste dag van de winterse transferperiode de overstap naar Old Trafford en scoorde vier keer in acht wedstrijden. De dertigjarige spits kan ook voor twee jaar bijtekenen bij Shanghai Shenhua, tot de zomer van 2024.