PSV-doelwit wijst contractvoorstel af: 'Als een club 10 miljoen euro biedt...'

PSV-doelwit wijst contractvoorstel af: 'Als een club 10 miljoen euro biedt...'

13-05-2020 10:38 Laatste update: 10:42
70

Hendrik Van Crombrugge heeft een contractvoorstel van Anderlecht afgeslagen. Dat bevestigt zaakwaarnemer Gunther Thiebaut aan RTBF. De kans blijft echter aanwezig dat de gewilde doelman ook volgend seizoen onder de lat staat in Brussel.

Anderlecht nam Van Crombrugge vorig jaar over van KAS Eupen en wil het doorlopende contract van de 27-jarige keeper na een indrukwekkend debuutseizoen graag zo snel mogelijk verlengen en verbeteren. Een eerste aanbieding is echter afgewezen. "Het eerste voorstel was niet wat wij gehoopt hadden, maar wij verwachten dat we wel een akkoord zullen vinden", verklaart Thiebaut, zaakwaarnemer van Van Crombrugge.

Vorige week pakte Het Nieuwsblad uit met het nieuws dat PSV heeft geïnformeerd naar Van Crombrugge. De nieuwe trainer Roger Schmidt ziet hem naar verluidt als een potentiële vervanger van Lars Unnerstall en Jeroen Zoet. Ook Ajax werd in een eerder stadium genoemd. "Ons doel is niet om te vertrekken, integendeel zelfs", countert Thiebaut. "We willen ook geen druk zetten en beseffen dat er andere prioriteiten zijn."

Thiebaut speculeert over het bedrag dat Anderlecht wil hebben als Van Crombrugge tóch wordt verkocht. “Dat is onmogelijk te zeggen, vooral sinds de pandemie. Maar ik geloof als een club tien miljoen euro biedt, Anderlecht akkoord zal zijn."