PSV-fan in Australië verlengt seizoenkaart: 'Geen seconde over getwijfeld'

PSV-fan in Australië verlengt seizoenkaart: 'Geen seconde over getwijfeld'

16-05-2020 23:00
51

De 33-jarige PSV-supporter Bart van Gemert is sinds enige tijd woonachtig in Australië, maar heeft zijn seizoenkaart 'gewoon' verlengd, laat hij weten aan het Eindhovens Dagblad. De Brabander heeft er niet over getwijfeld.

Normaal gesproken stelt hij zijn jaarkaart ter beschikking aan anderen, maar dat zal de komende maanden niet gaan, aangezien er voorlopig geen fans naar de stadions mogen komen. Desondanks heeft de PSV-fan Down Under besloten om opnieuw een seizoenkaart te nemen. "Ik heb er het geld wel voor over, PSV is nou eenmaal een heel belangrijk deel van mijn leven. Vroeger, nu en dat zal altijd zo blijven", laat hij weten aan het ED. "Juist nu is het nodig. Supporter ben je ook in moeilijke tijden."

Van Gemert volgt PSV ook vanuit Australië nog op de voet. "Over het verlengen heb ik geen seconde getwijfeld. Wel vind ik dat alle partijen water bij de wijn moeten doen en dat ook van de spelers best een gebaar mag worden verwacht. Dat hoort bij eendracht maakt macht. Het is nu even niet anders."