'Feyenoord hoort 'nee' van drie spelers: verschil tussen vraag en aanbod te groot'

'Feyenoord hoort 'nee' van drie spelers: verschil tussen vraag en aanbod te groot'

19-05-2020 10:34 Laatste update: 10:49
154

Feyenoord heeft nog geen akkoord bereikt met Eric Botteghin en Leroy Fer over een contractverlenging. Dat meldt Voetbal International. Het verschil tussen vraag en aanbod in de voorstellen die recentelijk gedaan zijn is nog te groot.

Met Orkun Kökcü wordt eveneens gesproken over een nieuwe verbintenis, maar ook met de jonge middenvelder is nog geen akkoord bereikt. De reden dat de onderhandelingen zo moeizaam verlopen is de beperkte financiële ruimte die Feyenoord heeft door de coronacrisis. Kökcü heeft nog een contract tot medio 2023 in De Kuip en staat in de belangstelling van onder meer Arsenal. De verbintenissen van Fer en Botteghin lopen op 30 juni af.

Wedden

Meer odds

Door de coronacrisis lukte het Feyenoord eerder niet om Bryan Linssen naar Rotterdam te halen. De Vitesse-aanvaller is na dit seizoen transfervrij en stond open voor een vertrek naar Feyenoord, maar kwam niet tot een akkoord over de voorwaarden van het contract. Renato Tapia heeft bij de Rotterdammers ook een aflopend contract. Feyenoord heeft aan hem al laten weten dat hij geen nieuwe aanbieding krijgt.