Bayern, Real en Inter organiseren nieuw toernooi in drie steden mét fans in 2021

Bayern, Real en Inter organiseren nieuw toernooi in drie steden mét fans in 2021

Gepubliceerd: dinsdag 19 mei 2020 om 11:18di 19-05-2020 om 11:18

Bayern München, Real Madrid en Internazionale organiseren in 2021 een mini-toernooi mét toeschouwers. De opbrengsten van de 'European Solidarity Cup' gaan naar de zorg in Italië en Spanje.

De precieze data voor het toernooi zijn nog niet bekend, omdat de drie topclubs met toeschouwers op de tribune willen spelen en dus moeten afwachten wanneer dit weer mogelijk is. Daarna zal er gekeken worden naar een passend moment op de speelkalender van 2021. De wedstrijden die gespeeld worden zijn Real Madrid-Internazionale (Madrid), Internazionale-Bayern München (Milaan) en Bayern München-Real Madrid (München).

"Ondanks alle problemen kunnen we onszelf in Duitsland gelukkig prijzen dat het zorgsysteem overeind blijft in deze crisis", zegt voorzitter van Bayern München Karl-Heinz Rummenigge op de website van zijn club. "Maar we zien verschrikkelijke beelden uit Italië en Spanje. Wij Duitsers hebben een heel bijzondere relatie met beide landen. Italië en Spanje behoren tot onze favoriete vakantiebestemmingen." Voor de wedstrijden worden 5000 verplegers en artsen uitgenodigd.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws