'Barcelona-stap voor Onana onwaarschijnlijk na mededeling van Neto'

'Barcelona-stap voor Onana onwaarschijnlijk na mededeling van Neto'

Gepubliceerd: donderdag 21 mei 2020 om 08:40do 21-05-2020 om 08:40

Laatste update: donderdag 21 mei 2020 om 08:56do 21-05-2020 om 08:56

De kans dat Ajax-doelman André Onana na de zomer voor FC Barcelona speelt is nihil. De keeperscarrousel die in Catalonië verwacht werd, blijft hoogstwaarschijnlijk uit nu tweede doelman Neto heeft aangegeven te willen blijven.

Volgens Mundo Deportivo heeft Neto dinsdag in een gesprek met de clubleiding van Barcelona aangegeven zijn vertrekwens naast hem neer te leggen. Eerder aasde de vorig jaar van Valencia overgekomen doelman nog op een transfer, omdat hij zich niet prettig voelt in de rol van stand-in. Valencia was geïnteresseerd in het terugkopen van Neto - wat weer gevolgen zou hebben voor de toekomst van Jasper Cillessen - maar kan dat uit zijn hoofd zetten nu de keeper heeft laten weten dat hij niet opgeeft en door wil bij Barcelona. 

Bij een vertrek van Neto waren Barcelona-talent Iñaki Peña en Ajax-doelman Onana in beeld gekomen als mogelijke vervangers. Ondertussen speelt nog wel de kwestie met eerste doelman Marc-André ter Stegen, die 'nee' heeft gezegd tegen een nieuwe aanbieding van Barcelona. Zijn huidige contract loopt echter pas in 2022 af, waardoor de club deze zomer nog geen definitief besluit over zijn toekomst hoeft te nemen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wat moet Ajax vragen voor Onana?

(7664 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws