Barça denkt aan '40 miljoen' voor Onana: 'Ik denk niet dat je dat kunt maken'

Barça denkt aan '40 miljoen' voor Onana: 'Ik denk niet dat je dat kunt maken'

Gepubliceerd: maandag 11 mei 2020 om 12:15ma 11-05-2020 om 12:15

Laatste update: maandag 11 mei 2020 om 12:28ma 11-05-2020 om 12:28

Rob Jansen sluit niet uit dat het in de zomer 'hartstikke druk wordt op de transfermarkt'. Dat vertelt de zaakwaarnemer, die ook benieuwd is welke kant het precies op gaat, in het Algemeen Dagblad.

De coronacrisis zorgt voor grote onzekerheid op de transfermarkt. Het is wachten op de eerste grote transfer. "Het kan straks ook nog hartstikke druk worden op de transfermarkt, ik sluit het niet uit. Maar dat er iets is veranderd, is helder", aldus Jansen in het het AD.

"Ik lees dat Barcelona veertig miljoen voor Andre Onana over heeft. Als het al allemaal klopt, ik lees het alleen en ben er niet bij betrokken", vervolgt Jansen. Vanuit moreel oogpunt is dat nauwelijks te verklaren, vindt hij. "Kun je aan de ene kant spelers vragen miljoenen aan salaris in te leveren en vervolgens die bedragen een dag later neerleggen voor nieuwe spelers? Ik denk het niet."

Eind maart maakte FC Barcelona het salaris van alle spelers en staf met 70 procent te hebben verlaagd. Net als veel andere bedrijven in Spanje maakt de club gebruik van de wettelijke regeling ERTE, waarin bepaald is dat werknemers maximaal zes maanden lang slechts 30 procent van hun salaris krijgen en minder uren werken dan in hun contract staat.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws