Marca: Cillessen belangrijkste kandidaat bij Ajax, ook Bizot genoemd

Marca: Cillessen belangrijkste kandidaat bij Ajax, ook Bizot genoemd

Gepubliceerd: vrijdag 22 mei 2020 om 13:02vr 22-05-2020 om 13:02

Jasper Cillessen is in beeld om Andre Onana te vervangen bij Ajax. Dat meldt de Spaanse krant Marca vrijdag. De doelman mag na één seizoen vertrekken bij Valencia.

Cillessen werd al voorzichtig in verband gebracht met Ajax, maar is dus serieus in beeld als Onana vertrekt, meldt Marca. Maar de club uit Amsterdam wedt op meerdere paarden, want ook Hendrik van Crombrugge (Anderlecht) en Marco Bizot (AZ) worden door Marca genoemd. Van Crombrugge is al eens eerder genoemd, Bizot nog niet. Bizot heeft een uitstekend seizoen achter de rug en debuteerde zelfs in de selectie van het Nederlands elftal.

Of Ajax een nieuwe keeper aantrekt hangt dus af van of Onana vertrekt. Daar heeft het wel alle schijn van. De Kameroense keeper heeft een vertrekwens en kan overal in Europa terecht, mits clubs aan de vraagprijs van Ajax voldoen. Het Duitse magazine Kicker meldde eerder op vrijdag dat SC Freiburg-doelman Alexander Schwolow in beeld is bij Ajax. Die wordt door Marca niet genoemd.

Cillessen werd afgelopen seizoen voor 35 miljoen euro overgenomen van FC Barcelona. Valencia lijkt in ieder geval een deel van dat bedrag terug te willen zien, maar zal een beetje verlies moeten nemen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws