'Voor altijd Witte Leeuw': Mister Telstar gaat op voor vijftiende (!) seizoen

'Voor altijd Witte Leeuw': Mister Telstar gaat op voor vijftiende (!) seizoen

Gepubliceerd: vrijdag 22 mei 2020 om 16:38vr 22-05-2020 om 16:38

Telstar en clubicoon Frank Korpershoek gaan ook in het seizoen 2020/2021 met elkaar door. De 35-jarige aanvoerder maakte in 2006 (!) zijn debuut voor het toenmalige Stormvogels en heeft zijn aflopende contract met één jaar verlengd.

Korpershoek gaat nu zijn vijftiende seizoen als Witte Leeuw tegemoet en staat op het punt om een Telstar-record te breken: de Noord-Hollander staat op 367 officiële optredens en heeft Fred Bischot (372) bijna afgelost als Mister Telstar. "Het afgelopen seizoen is raar ten einde gekomen, dus ik popel om straks weer het veld op te gaan. Ik ben trots op het feit dat ik al zo lang dit mooie shirt mag dragen en voel de waardering vanuit de club", aldus Korpershoek, die zijn werkzaamheden namens Telstar combineert met het geven van trainingen in de Ajax-opleiding.

Ook Telstar-trainer Andries Jonker is verheugd over de contractverlenging van Korpershoek. "Frank is een jongen van de club en kent de zogeheten klappen van de zweep. Met zijn kwaliteiten op en naast het veld weet ik zeker dat wij ook komend seizoen veel plezier gaan beleven aan Frank", laat hij weten.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws