Bruggink en De Boer lovend over 'moderne zwerver': 'Hij past wel bij Liverpool'

Bruggink en De Boer lovend over 'moderne zwerver': 'Hij past wel bij Liverpool'

Gepubliceerd: zondag 24 mei 2020 om 18:18zo 24-05-2020 om 18:18

Timo Werner zou een goede speler zijn voor Liverpool. Daar zijn Arnold Bruggink en Ronald de Boer van overtuigd. De Duitse aanvaller van RB Leipzig (24) maakte zondag voor de tweede keer dit seizoen een hattrick tegen FSV Mainz, dat met 0-5 werd verslagen.

Na afloop van de voetbalshow werd Werner in de studio van FOX Sports vergeleken met Bayern München-spits Robert Lewandowski. "Hij is meer een zwerver", zegt Bruggink over Werner. "Hij kan vanaf links, rechts en achter de spits spelen. Hij is een modernere variant. Ik denk dat hij ook een speler is die bij een trainer moet passen. Volgens de geruchten wil Liverpool hem graag hebben. Hij past wel in dat elftal."

De Boer is het eens met Bruggink. Hij ziet wel een rol weggelegd voor Werner in de ploeg van manager Jürgen Klopp. "Hij heeft loopvermogen en is totaal niet te lui om die vuile meters terug te maken. En dat wil Klopp." Bruggink heeft gehoord dat ook Real Madrid geïnteresseerd zou zijn. "Maar dan denk je eerder: nee, doe maar niet." Werner heeft bij RB Leipzig een contract tot medio 2023 en en zal in elk geval niet naar Bayern München gaan.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws