Dortmund geeft NEC-parel een rondleiding: 'Ben klaar voor een volgende stap'

Dortmund geeft NEC-parel een rondleiding: 'Ben klaar voor een volgende stap'

Gepubliceerd: maandag 25 mei 2020 om 10:51ma 25-05-2020 om 10:51

Borussia Dortmund probeert Anthony Musaba te verleiden tot een transfer naar de Bundesliga. De pas negentienjarige aanvaller van NEC erkent in gesprek met de Gelderlander dat hij een bezoekje heeft gebracht aan de Duitse topclub.

Ook Atlético Madrid, Valencia, Olympique Marseille en Bayern München zijn geïnteresseerd. "Natuurlijk ben ik gevleid met de belangstelling van buitenlandse topclubs", zegt Musaba in de Gelderlander. "Ik bespreek alles in kleine kring. Met mijn ouders, mijn broer en mijn zaakwaarnemer. Meer mensen komen er niet bij."

Dortmund lijkt vooralsnog het meest concreet, al ligt er volgens algemeen directeur Wilco van Schaik nog geen akkoord over een miljoenentransfer. Musaba geeft de belangstelling van de Duitsers wel toe. "Vorig jaar zijn we bij Borussia Dortmund geweest. Hebben we een mooie rondleiding gehad door het stadion. In een goed gesprek maakten ze duidelijk wat ze met mij wilden bereiken. Dat sprak me aan. Ik concentreer me nu op NEC. Maar als de kans komt, ben ik klaar voor een volgende stap. Dan ga ik daar honderd procent voor."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws