'Klaassen zei: zij hebben mij uit de shit gehaald, nu laat ik ze niet in de steek'

'Klaassen zei: zij hebben mij uit de shit gehaald, nu laat ik ze niet in de steek'

Gepubliceerd: dinsdag 26 mei 2020 om 11:29di 26-05-2020 om 11:29

Davy Klaassen wordt vaak in verband gebracht als opvolger van Donny van de Beek bij Ajax. Zijn vader Gert-Jan hoopt de Werder Bremen-middenvelder ooit weer in het shirt van de Amsterdammers te zien.

"Ikzelf zou er blij van worden. Ik ben Ajax-fan", zegt Klaassen senior in de Volkskrant. Een transfer is nu echter niet aan de orde. "Davy wil daar helemaal niet over nadenken nu, moet tweemaal per week aan de bak. Vanavond komt Borussia Mönchengladbach langs. Ook een ijzersterke ploeg."

Klaassen, die in 2017 bij Ajax vertrok, is bezig aan zijn tweede seizoen bij Werder Bremen. Hij wil de Duitse club niet zomaar verlaten, omdat Werder hem na een mislukte Everton-periode een nieuwe kans heeft gegeven. Afgelopen zomer was er wel veel interesse voor Klaassen. "Maar hij zei: 'wat er ook komt, ik blijf. Zij hebben mij uit de shit gehaald, nu laat ik ze niet in de steek'. Of dat slim is geweest, is de vraag. Het zag er goed uit bij Werder. De structuur klopt en hij wordt gewaardeerd", aldus vader Gert-Jan. Werder Bremen staat met nog acht wedstrijden te gaan zeventiende in de Bundesliga.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is Klaassen een goede opvolger van Donny van de Beek?

(2826 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws