VVV-Venlo neemt afscheid van Cattermole en zes andere spelers

VVV-Venlo neemt afscheid van Cattermole en zes andere spelers

Gepubliceerd: dinsdag 26 mei 2020 om 14:38di 26-05-2020 om 14:38

VVV-Venlo gaat de wegen scheiden met zeven spelers. Peter van Ooijen, Lee Cattermole, Jerome Sinclair, John Yeboah, Haji Wright, Oussama Darfalou en Thomas Bruns gaan de club verlaten.

Van Darfalou en Bruns was al bekend dat zij komend seizoen weer een kans krijgen in de hoofdmacht van Vitesse. De twee speelden de afgelopen maanden op huurbasis in Venlo. Ook John Yeboah keert terug na een huurperiode. De negentienjarige Duitser werd afgelopen seizoen gehuurd van het Duitse VfL Wolfsburg. Sinclair keert na een seizoen bij VVV terug naar zijn werkgever Watford.

De contracten van Van Ooijen, Cattermole en Wright worden niet verlengd. Cattermole en Wright hadden een eenjarig contract in Venlo en gaan op zoek naar een nieuwe uitdaging. Dat geldt ook voor Van Ooijen, die in 2018 overkwam van Heracles Almelo. De 28-jarige aanvaller beraadt zich volgens VVV-Venlo op een nieuwe stap. Eerder werd al bekend dat Roel Janssen en Nils Röseler bij de club vertrekken. VVV heeft zich intussen al versterkt met Guus Hupperts, Jafar Arias en Lukas Schmitz.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws