'Productief VVV-Venlo neemt afscheid van transfervrije Britse enclave'

'Productief VVV-Venlo neemt afscheid van transfervrije Britse enclave'

Gepubliceerd: donderdag 21 mei 2020 om 17:18do 21-05-2020 om 17:18

VVV-Venlo gaat afscheid nemen van zijn Britse enclave. Het aflopende contract van Lee Cattermole wordt in ieder geval niet verlengd en naar alle waarschijnlijkheid heeft ook Jerome Sinclair zijn laatste wedstrijd in het geel-zwart al gespeeld.

Cattermole – bekend van de documentaire Sunderland Till I Die – streek in augustus tot ieders verrassing in De Koel mee en kwam uiteindelijk tot elf Eredivisie-optredens. VVV heeft echter vanuit financieel en sportief oogpunt besloten niet met hem verder te gaan, bevestigt technisch manager Stan Valckx tegenover Omroep Venlo.

Landgenoot Sinclair werd dit seizoen gehuurd van Watford: die overeenkomst zal hoogstwaarschijnlijk niet om worden gezet in een permanente transfer. Volgens De Limburger is de 23-jarige aanvaller alweer terug in Engeland en lijkt het er niet op dat hij nog terugkeert in Noord-Limburg.

VVV is bijzonder voortvarend aan de transferzomer begonnen: de nummer 13 van de Eredivisie versterkte zich met Guus Hupperts (Sporting Lokeren), Lukas Schmitz (Wolfsberger AC) en Jafar Arias (FC Emmen), terwijl huurling Roy Gelmi permanent overkwam van FC Thun. De club verlengde bovendien de contracten van hoofdtrainer Hans de Koning en Christian Kum en hoopt naar verluidt Moreno Rutten en Vito van Crooy terug naar De Koel te halen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws