Breaking news

AZ wint slag om plek 3: Boadu maakt derde, vierde én vijfde tegen Feyenoord

Ajax-doelwit geeft visitekaartje af: 'Acht armen en zeven benen'

Ajax-doelwit geeft visitekaartje af: 'Acht armen en zeven benen'

Gepubliceerd: dinsdag 26 mei 2020 om 23:20di 26-05-2020 om 23:20

Laatste update: dinsdag 26 mei 2020 om 23:34di 26-05-2020 om 23:34

De aan Ajax gelinkte Alexander Schwolow heeft dinsdagavond zijn visitekaartje afgegeven tijdens de wedstrijd tussen SC Freiburg en Eintracht Frankfurt. De sluitpost hield zijn ploeg meerdere malen op de been.

Schwolow incasseerde drie treffers, maar hield verder vrijwel alles uit zijn doel. Tot ergernis van Eintracht. "De teleurstelling over het gelijkspel overheerst. We kregen zoveel kansen. Het was lastig dat Schwolow acht armen en zeven benen had. Toch hebben we het goed gedaan", zegt verdediger Timothy Chandler in Duitse media.

Ook Eintracht-trainer Adi Hütter is lovend over Schwolow. "We wilden heel graag winnen en zijn niet blij met het punt. Het is duidelijk dat het betere team niet altijd als winnaar van het veld stapt. Freiburg kan Scholow bedanken dat er niet zes keer of vaker gescoord is. Dat is een puntje voor ons."

De trefzekere Nils Petersen dankt Schwolow voor de reddingen. "Als je 3-1 voorstaat, moet je het resultaat uit het vuur slepen. We kunnen er nu niets meer aan doen. Als er geen corona was had ik Schwolow uit eten genomen. Maar omdat we afstand moeten houden, steek ik een kaarsje voor hem op."

Volgens het Duitse magazine Kicker is Ajax een van de clubs die geïntereseerd is in Schwolow, die naar verluidt een afkoopsom van acht miljoen euro in zijn contract heeft staan.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws