AZ-poging 'een luizenstreek': Het verbaast me niks dat dit is gebeurd

AZ-poging 'een luizenstreek': "Het verbaast me niks dat dit is gebeurd"

Gepubliceerd: woensdag 27 mei 2020 om 07:06wo 27-05-2020 om 07:06

Laatste update: woensdag 27 mei 2020 om 07:10wo 27-05-2020 om 07:10

De mislukte poging van AZ om de nummer één-positie van Ajax over te nemen is 'een luizenstreek'. Dat stelt oud-middenvelder van de club Barry van Galen in De Telegraaf.

"Het is bizar dat Robert Eenhoorn (de algemeen directeur, red.) zoiets uithaalt", stelt Van Galen, die in april als scout vertrok bij AZ. "Het is gewoon een luizenstreek. Als je met de andere clubs de afgelopen dagen zo’n close contact hebt, dan ga je niet zoiets stiekems doen. Dat doe je gewoon niet. Zég het dan gewoon."

Van Galen lijkt niet verrast door de actie van de AZ-leiding. "Ach, het verbaast me niks dat dit is gebeurd. Maar laat ik verder maar mijn mond houden. Nou ja, één ding wil ik eraan toevoegen: dit is niet goed voor de club en past ook helemaal niet bij AZ."

De KNVB heeft de poging van AZ inmiddels afgeschoten. De Alkmaarders claimden recht te hebben op de titel omdat het onderling resultaat met Ajax in het voordeel van AZ is. De KNVB blijft echter staan achter het besluit om doelsaldo doorslaggevend te maken voor de eindklassering.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws