Groenendijk zet Feyenoord-deur open: 'Zou er eventueel wel voor open staan'

Groenendijk zet Feyenoord-deur open: 'Zou er eventueel wel voor open staan'

Gepubliceerd: woensdag 27 mei 2020 om 16:48wo 27-05-2020 om 16:48

Laatste update: woensdag 27 mei 2020 om 17:00wo 27-05-2020 om 17:00

Trainer van Feyenoord O21 wordt hij niet, maar Alfons Groenendijk staat wel open voor een rol als assistent-trainer in de technische staf van Dirk Kuyt. Dat laat hij weten aan Voetbal International.

Groenendijk moet samen met hoofdtrainer Kuyt en de andere assistenten Henrik Larsson en John de Wolf vanaf de zomer van 2021 de nieuwe technische staf gaan vormen in De Kuip. Technisch directeur Frank Arnesen bevestigde dat 'Kuyt een streepje voor heeft', nadat chef voetbal Valentijn Driessen van De Telegraaf met de 'scoop' kwam. Ook zaakwaarnemer Rob Jansen stelde dat de naam van Groenendijk 'is gevallen'.

"Ik weet daar eerlijk gezegd niets van. Het zou kunnen dat het besproken is, maar ik heb daar geen gesprekken over gevoerd en wil ook niet te veel vooruit lopen op dat soort zaken, nu er nog mensen zitten die het ontzettend goed doen", reageert Groenendijk, die wel 'snapt waar het vandaan komt' gezien zijn goede contact met Kuyt.

"Ik wil het ook niet bij voorbaat al afwijzen", stelt de ex-coach van ADO Den haag. "Ik zou er eventueel wel voor open staan om assistent te zijn bij een topclub als Feyenoord, maar verder kan ik er weinig zinnigs over zeggen. In de voetbalwereld kunnen dingen zo snel veranderen en bovendien ben ik zelf dus nog helemaal niet benaderd."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Stelling: Groenendijk zou uitstekende assistent zijn voor Feyenoord en Kuyt

(444 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws