Inter wil 111 miljoen euro: 'Dat is de enige manier en Barça weet dat'

Inter wil 111 miljoen euro: 'Dat is de enige manier en Barça weet dat'

28-05-2020 07:26
29

FC Barcelona doet er alles aan om Lautaro Martínez komende zomer naar Camp Nou te halen, maar Internazionale werkt niet zomaar mee aan een vertrek van de topspits. Volgens technisch directeur Piero Ausilio werkt Inter alleen mee als Barcelona de vastgestelde afkoopsom in het contract van de Argentijn in één keer betaalt.

Het is onwaarschijnlijk dat de Spaanse club erin slaagt om de gevraagde 111 miljoen euro zo op tafel te leggen. Barcelona verkeert in financiële problemen door de coronacrisis en probeert al wekenlang met Internazionale tot een akkoord te komen over een ruildeal. Arturo Vidal, Nelson Semedo, Samuel Umtiti en Ivan Rakitic werden allemaal als wisselgeld ingezet door de Catalanen, maar Inter zwicht niet.

"Lautaro Martínez staat niet te koop", zegt Ausilio tegen Sky Sport Italia. "Barcelona heeft zich bij ons gemeld en we hebben een goede relatie, maar we hebben gezegd dat we Lautaro niet verkopen. Als ze hem willen hebben, moeten ze de volledige vertrekclausule betalen. Dat is de enige manier. Barça weet dit, net als andere clubs die zich bij ons gemeld hebben. En Lautaro's vertrekclausule is heel gecompliceerd", probeert Ausilio potentiële kopers af te schrikken.