Karsdorp spreekt hoop uit en is stellig: 'Hier bij Feyenoord zeker niet, nee'

Karsdorp spreekt hoop uit en is stellig: 'Hier bij Feyenoord zeker niet, nee'

Gepubliceerd: donderdag 28 mei 2020 om 09:33do 28-05-2020 om 09:33

Rick Karsdorp hoopt volgend seizoen in de Serie A uit te komen. Dat vertelt de drievoudig Oranje-international aan de NOS. Na een huurperiode bij Feyenoord keert hij deze zomer terug naar AS Roma.

De grote vraag is of Roma-trainer Paulo Fonseca op hem zit te wachten. Karsdorp hoopt van wel. "Zo niet, dan ga ik uitkijken naar een andere club", laat hij weten. "Ik hoop dat ik volgend seizoen in de Serie A speel, maar het zou ook zomaar ergens anders kunnen zijn. Maar hier bij Feyenoord zeker niet, nee."

Het contract van Karsdorp loopt nog twee seizoenen door. Roma, dat in 2017 een slordige zestien miljoen euro voor hem betaalde, zal een deel van de investering terug willen zien.

Feyenoord hoeft niet meer op hem te rekenen. Niet alleen door een gebrek aan financiële middelen, ook door het feit dat er met Lutsharel Geertruida (19) en Bart Nieuwkoop (24) opvolgers klaarstaan. Karsdorp: "Dan loop je die jongens in de weg als je weer een jaar gehuurd wordt. Ik denk dat Feyenoord ook met de toekomst bezig is."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws