'Sof voor Advocaat: Turkse en Italiaanse interesse voor Botteghin, transfer lonkt'

'Sof voor Advocaat: Turkse en Italiaanse interesse voor Botteghin, transfer lonkt'

28-05-2020 22:23 Laatste update: 23:41
105

Eric Botteghin staat na vijf jaar Feyenoord en dertien jaar voetballen in Nederland op een kruispunt in zijn carrière. De centrale verdediger uit Brazilië loopt uit zijn contract en staat in de belangstelling van verschillende buitenlandse clubs.

Voetbal International noemt Antalyaspor, de nummer 11 van de Turkse Süper Lig, als mogelijke gegadigde. Ook meerdere clubs uit Italië hebben de 32-jarige verdediger op de radar. Volgens VI is 'de kans klein' dat Botteghin aan zijn zesde seizoen in Feyenoord zal beginnen.

Het zou een bittere pil zijn voor trainer Dick Advocaat, die de mandekker graag binnenboord had gehouden. Feyenoord heeft zijn begroting echter naar beneden bij moeten stellen en kon Botteghin niet tegen dezelfde voorwaarden in De Kuip houden, werd onlangs al duidelijk. Hetzelfde geldt voor Leroy Fer, die ook uit zijn contract loopt en eveneens nog niet tot een akkoord is gekomen met Feyenoord. Ook voor hem zou interesse uit Turkije te zijn, maar de stadionclub heeft goede hoop dat hij alsnog zijn handtekening zal zetten.

No Poll