'Bayern München wil na één seizoen alweer af van duurste aankoop ooit'

'Bayern München wil na één seizoen alweer af van duurste aankoop ooit'

29-05-2020 12:04
32

Lucas Hernández werd vorig jaar de duurste aankoop in de geschiedenis van Bayern München, maar de Franse verdediger van 80 miljoen euro staat op de nominatie om alweer te vertrekken. Volgens TZ heeft Bayern hem aangeboden bij meerdere clubs.

Bayern trok afgelopen zomer de portemonnee voor Hernández, die voor 80 miljoen euro overkwam van Atlético Madrid. Door een blessure miste hij de eerste maanden van het seizoen en in die periode grepen David Alaba (links in het centrum) en Alphonso Davies (linksback) hun kans. Hernández kwam niet verder dan 843 minuten in 16 wedstrijden.

Het is voor alle partijen een frustrerende situatie, schrijft TZ. Mogelijk verlaat Hernández de Allianz Arena in de zomer alweer. Bayern zou de 24-jarige Fransman hebben aangeboden in de gesprekken met Manchester City en Internazionale over mogelijke ruildeals.

Volgens zaakwaarnemer Manuel Garcia Quilón wil Hernández niet weg bij Bayern. "Lucas zal blijven", zei hij onlangs tegen het Duitse Sky. Hansi Flick, trainer van Der Rekordmeister ziet voorlopig geen reden om aan zijn vaste basiself te tornen. "We willen Lucas wel de mogelijkheid geven om te spelen, maar de viermansdefensie staat nu goed."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Step by Step ⚽️👊🏼 #FCBSGE #MiaSanMia

Een bericht gedeeld door L U C A S H E R N Á N D E Z (@lucashernandez21) op