NEC spoedig in gesprek met Barreto: 'Aardig middenveld met Bruijn en Proper'

NEC spoedig in gesprek met Barreto: 'Aardig middenveld met Bruijn en Proper'

Gepubliceerd: zaterdag 30 mei 2020 om 14:16za 30-05-2020 om 14:16

Edgar Barreto komt in de komende weken naar Nederland en gaat dan in gesprek met NEC. Algemeen directeur Wilco van Schaik van de Nijmegenaren droomt al voorzichtig van de komst van de middenvelder uit Paraguay.

Van Schaik wil bekijken of Barreto en NEC wat voor elkaar kunnen betekenen. "Eens kijken wat zijn plannen zijn voor de toekomst en wat onze plannen zijn en wat de mogelijkheden zijn", zegt hij tegen Omroep Gelderland. "We gaan zeker met zo'n cultfiguur in gesprek, iemand die zoveel voor de club en de stad heeft betekend en nog steeds zo'n band heeft met de stad. En zo'n topsporter."

Een middenveld met Edgar Barreto, Dirk Proper en aanwinst Jordy Bruijn ziet de directeur wel zitten. "Dat zijn wel aardige namen, ja. Mensen die een hele carrière achter de rug hebben en mensen die nog heel veel te winnen hebben. Je moet altijd blijven dromen en de toekomst positief inzien. Dus, who knows?"

Barreto heeft zijn contract bij Sampdoria laten ontbinden. Voetbal International meldde woensdag al dat een terugkeer bij NEC tot de mogelijkheden behoort. Hij speelde eerder tussen 2004 en 2007 in De Goffert.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws