Update: Atlético-fans halen opgelucht adem: geen transfer, wel nieuwe club Saúl

Update: Atlético-fans halen opgelucht adem: geen transfer, wel nieuwe club Saúl

Gepubliceerd: zondag 31 mei 2020 om 14:25zo 31-05-2020 om 14:25

Laatste update: woensdag 3 juni 2020 om 12:35wo 03-06-2020 om 12:35

Atlético Madrid-middenvelder Saúl Ñíguez heeft grote verwarring gezaaid. De 25-jarige Spanjaard kondigt op Twitter aan dat hij over drie dagen een nieuwe club bekend maakt.

'Ik wil iets belangrijks laten weten. Over drie dagen maak ik mijn nieuwe club bekend', schrijft Saúl. Fans van Atlético reageren bezorgd, maar het is niet duidelijk waar het kind van de club op doelt. Hij werd eerder in verband gebracht met een transfer naar Manchester United. Saúl heeft een ontsnappingsclausule van 150 miljoen euro in zijn contract staan in de Spaanse hoofdstad.

Of een club daaraan wil voldoen, is gezien de coronacrisis de vraag. Saúl tekende in 2017 nog een negenjarig (!) contract bij Atlético tot medio 2025. Hij debuteerde al op zijn zeventiende in het eerste elftal van coach Diego Simeone. De middenvelder speelde tot dusver negentien interlands voor Spanje.

Update: De fans van Atlético Madrid kunnen opgelucht ademhalen. Zondag maakte Saúl Niguez bekend op woensdag met nieuws te komen over een 'nieuwe club'. De geruchtenmolen in Spanje begon meteen uitgebreid te draaien, maar Saúl vertrekt niet uit het Estádio Wanda Metropolitano. De middenvelder heeft samen met zijn broer een nieuwe club opgericht: Club Costa City.

De teaser van afgelopen zondag zorgde ervoor dat Saúl in verband werd gebracht met onder meer Manchester City en Manchester United, maar de toekomst van de man uit Elche - waar het nieuwe Club Costa City gevestigd is - lijkt dus bij Atlético te liggen. Op welk niveau de nieuwe club gaat beginnen is nog niet bekend.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws