De Wolf: 'Ik heb het al een paar keer gezegd: gemiste kans voor Feyenoord'

De Wolf: 'Ik heb het al een paar keer gezegd: gemiste kans voor Feyenoord'

Gepubliceerd: zondag 31 mei 2020 om 17:41zo 31-05-2020 om 17:41

Feyenoord-assistent John de Wolf blijft erbij dat het vertrek van collega Said Bakkati een tegenvaller is voor de stadionclub. De oud-verdediger van onder meer sc Heerenveen, FC Zwolle en FC Emmen werd afgelopen zomer aan de Feyenoord-staf van Jaap Stam toegevoegd en gaat bij het Amerikaanse FC Cincinnati opnieuw met Stam werken.

Het vertrek van Bakkati kwam als een verrassing voor De Wolf. "Ik heb het deze week al een aantal keer geroepen: ik vind het een gemiste kans voor Feyenoord", laat hij weten in Feyenoord TV. De Wolf noemt de 38-jarige Groninger een 'goede, ambitieuze trainer'. "En jongen die heel dicht bij de groep zit, hij kent de groep ook al langer dan wij. Hij heeft heel veel kwaliteiten – dat heb ik al een aantal keer tegen hem gezegd – en is ook een heel prettig persoon. Dus ik vind het zeer jammer dat hij onze familie gaat verlaten."

Bakkati kon Feyenoord verlaten dankzij een speciale Jaap Stam-clausule: als de Rots van Kampen bij een andere club zou tekenen, mocht zijn vaste assistent direct mee. Feyenoord-trainer Dick Advocaat en Bakkati wilden de samenwerking eigenlijk voortzetten, maar de assistent vreesde dat hij in 2021 weer plaats zou moeten maken voor Dirk Kuyt en diens assistenten, beweerde Valentijn Driessen onlangs bij Veronica Inside.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws