Brescia-voorzitter onthult Barcelona-bod: '65 miljoen plus twee jonge talenten'

Brescia-voorzitter onthult Barcelona-bod: '65 miljoen plus twee jonge talenten'

Brescia-parel Sandro Tonali lijkt inmiddels hard op weg naar Internazionale, maar er zijn heel wat meer clubs die jagen op de handtekening van de twintigjarige middenvelder. Dat onthult voorzitter Massimo Cellino van de Serie A-club.

"Nasser Al-Khelaifi (eigenaar van Paris Saint-Germain, red.) zou hem graag naar Parijs halen. Hij schreef mij, maar Tonali wil niet naar Frankrijk", vertelt Cellino aan de Corriere dello Sport. Ook Napoli en Fiorentina maken weinig kans. "De Laurentiis heeft me veertig miljoen euro geboden en Fiorentina heeft er alles voor over, maar zijn lot is min of meer bezegeld."

"Hij gaat het liefst naar Inter of Juventus", benadrukt de Brescia-preses. Voor de corona-uitbraak was ook FC Barcelona concreet voor Tonali, die in Italië als de nieuwe Andrea Pirlo wordt gezien. "Voor de coronapandemie bood Barcelona 65 miljoen euro plus twee aantrekkelijke jonge spelers, die elk zo'n 7,5 miljoen waard waren. Maar de Catalanen kregen een antwoord dat ze niet beviel."

De Corriere della Sera schreef maandagochtend dat Tonali al een pesoonlijk akkoord heeft bereikt met Inter. Hij moet zo'n vijftig miljoen euro opleveren, maar de Milanezen willen vooralsnog niet verder gaan dan 35 miljoen. "Ik onderhandel nu met niemand. Er zijn nog twaalf wedstrijden te gaan, die jongen moet kalm blijven", besluit Cellino.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s