'Nieuwe Speler' vraagt seizoenkaart aan: ADO presenteert zijn eerste aanwinst

'Nieuwe Speler' vraagt seizoenkaart aan: ADO presenteert zijn eerste aanwinst

Gepubliceerd: dinsdag 2 juni 2020 om 16:18di 02-06-2020 om 16:18

Kees de Boer verruilt Swansea City officieel voor ADO Den Haag. De nummer 17 van de Eredivisie heeft de komst van de twintigjarige Volendammer middels een ludieke video bekendgemaakt.

Hierin is te zien hoe De Boer een seizoenkaart voor ADO aanvraagt, onder de naam 'Nieuwe Speler'. "Zo, klaar is Kees", laat hij vervolgens weten. De Boer heeft voor twee seizoenen bij ADO getekend. "Ik ben blij dat alles is afgerond", laat hij weten aan de officiële kanalen van zijn nieuwe club. "ADO Den Haag toonde afgelopen winter al interesse en ik heb een positief gevoel overgehouden aan de gesprekken. Ik heb ADO Den Haag ook altijd al een mooie club gevonden."

De Boer is de eerste aanwinst van ADO voor het komende seizoen. "We zijn zeer tevreden met de komst van Kees, een jongen waar nog veel rek in zit", toont Martin Jol, Hoofd Technisch Hart in de Hofstad, zich verheugd. "Hij is een middenvelder met een brede basis, die veel dingen gemakkelijk afgaat. Er kan een mooie voetbaltoekomst voor Kees weggelegd zijn, zeker als hij nog een paar specifieke elementen weet toe te voegen aan zijn spel."

De Volendammer begon in zijn geboortedorp met voetballen en kwam vervolgens uit in de jeugdopleiding van Ajax. In 2017 besloot hij het avontuur bij Swansea City aan te gaan.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws