ED: Besiktas ziet 'goalie van allure' in Eindhoven en hoopt op akkoord over Zoet

ED: Besiktas ziet 'goalie van allure' in Eindhoven en hoopt op akkoord over Zoet

Gepubliceerd: dinsdag 2 juni 2020 om 19:45di 02-06-2020 om 19:45

Jeroen Zoet is een serieuze optie om eerste keeper bij Besiktas te worden. De doelman van PSV, die sinds de winterstop op huurbasis bij FC Utrecht speelde, is meerdere keren bekeken door scouts van de Turkse topclub.

De 29-jarige Zoet maakte in die duels indruk op de delegatie van Besiktas en de Turken denken met de keeper uit Emmen dan ook een 'goalie van allure' aan te trekken, schrijft het Eindhovens Dagblad. De krant weet dat er nog geen deal is tussen PSV en Besiktas en dat ook Zoet nog geen akkoord heeft bereikt met de club uit Istanbul.

De interesse is wel 'zeer serieus' te noemen, zo valt er te lezen. PSV wil wel een transfersom voor Zoet ontvangen. De keeper staat immers nog tot medio 2021 onder contract in Eindhoven. Dat bedrag is volgens het ED niet de hoofdprijs, maar toch willen ze de keeper alleen voor een 'billijke vergoeding' laten gaan.

Bij Besiktas, dat vanaf volgende week de Turkse competitie zal gaan hervatten, kan Zoet de opvolger worden van de Duitser Loris Karius. Die liet de club achter zich na ontevredenheid over nog uit te betalen salaris. De Turken zijn niet de enige club die geïnteresseerd is in de diensten van de PSV-goalie. Zo zou ook Union Berlin een transfer overwegen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws