'Wellenreuther blundert en kan transfervrij vertrek bij Willem II vergeten'

'Wellenreuther blundert en kan transfervrij vertrek bij Willem II vergeten'

Gepubliceerd: vrijdag 5 juni 2020 om 06:46vr 05-06-2020 om 06:46

Timon Wellenreuther gaat Willem II deze zomer niét transfervrij verlaten. De Duitse doelman is vergeten zijn aflopende contract op te zeggen.

Wellenreuther verliest door de blunder zijn transfervrije status en zit nog een jaar vast aan Willem II, meldt het Brabants Dagblad. De Duitse doelman en zijn zaakwaarnemer Bektas Demirtas verzuimden het aflopende contract bij de Tilburgse club vóór 15 mei schriftelijk op te zeggen.

Volgens het Brabants Dagblad staat het wel vast dat Wellenreuther vertrekt bij Willem II. De verwachting is dat vrijdag zijn nieuwe club bekend wordt. Union Berlin leek goede papieren te hebben, maar op de valreep diende zich 'nog een andere gegadigde' aan voor de oud-doelman van Schalke 04 en Real Mallorca. Geïnteresseerde clubs moeten nu een transfersom betalen.

Wellenreuther kondigde vorige maand zijn vertrek aan bij Willem II. Onderhandelingen tussen club en speler leverden geen akkoord op, ook niet na bemoeienis van Ingo Wellenreuther, de vader van de doelman en voormalig voorzitter van Karlsruhe SC. Er werd zelfs gedreigd met een arbitragezaak.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws