Swinkels krijgt slecht nieuws per telefoon: 'Een echte reden niet gekregen'

Swinkels krijgt slecht nieuws per telefoon: 'Een echte reden niet gekregen'

Gepubliceerd: vrijdag 5 juni 2020 om 13:01vr 05-06-2020 om 13:01

Arjan Swinkels had zijn carrière af willen sluiten bij KV Mechelen, maar moet weg omdat zijn contract niet wordt verlengd. De 35-jarige stopper kreeg dat woensdag te horen.

Swinkels had het graag anders gezien. "Ik heb heel mooie momenten gekend bij deze club. Het was de succesvolste periode uit mijn loopbaan, met de beker als hoogtepunt", zegt Swinkels tegen Het Laatste Nieuws. "Maar het is jammer dat het op deze manier moet eindigen. Ik had graag mijn carrière afgesloten bij KV Mechelen."

Swinkels kreeg het nieuws per telefoon te horen van technisch directeur Tom Caluwé. "Hij zei dat de samenwerking stopt. Maar een echte reden heb ik nog steeds niet gekregen." Swinkels dacht juist dat de club verder met hem wilde. "In januari was er een eerste positief gesprek. Een maand later werd gezegd dat de contractverlengingen van Igor (de Camargo, red.) en mij de prioriteit waren. Maar nadien kwam er geen voorstel meer."

Aan stoppen denkt Swinkels nog niet. "Ik wil eerst alles wat laten bezinken. Vorig seizoen speelde ik quasi alle wedstrijden. Ik voel me fit en heb het gevoel dat ik nog van betekenis kan zijn voor ploegen uit 1A of 1B. Ach, we zien wel of er nog iets moois komt."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws