Spartaan Gravenberch dankt broer Ryan en Ajax: 'Fitter dan toen 't seizoen stopte'

Spartaan Gravenberch dankt broer Ryan en Ajax: 'Fitter dan toen 't seizoen stopte'

Gepubliceerd: vrijdag 5 juni 2020 om 16:44vr 05-06-2020 om 16:44

Danzell Gravenberch heeft een opmerkelijk verlopen seizoen afgesloten met een transfer naar de Eredivisie. De 26-jarige Amsterdammer speelde voor de winterstop afwisselend als verdediger en spits bij TOP Oss, ging na de tweede seizoenshelft als spits bij FC Dordrecht aan de slag en mocht na de coronacrisis een contract bij Sparta signeren.

De voormalig jeugdinternational trainde al langere tijd mee bij De Kasteelheren. "Voor de club en voor mij was meetrainen een mooie gelegenheid om elkaar te leren kennen. Na anderhalve week waren we er wel uit volgens mij", vertelt hij aan Voetbal International. "Sparta is een mooie, warme club. Een liefdevolle club, ik voelde me er direct thuis."

Gravenberch heeft sowieso niet stilgezeten na de uitbraak van het coronavirus. "Ik ben fitter dan toen het seizoen plotseling stopte", vertelt hij. Jongere broer Ryan krijgt de credits. "Hij had van Ajax een programma meegekregen, dat heb ik ook gevolgd. Eigenlijk heeft Ajax me fit gemaakt haha. Het was lekker om zo samen bezig te zijn. Elkaar opjutten en elkaar sterker maken, dat werkte prima."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws