Vervelend Heerenveen-vertrek: 'Ik baal dat het op zo'n manier moet eindigen'

Vervelend Heerenveen-vertrek: 'Ik baal dat het op zo'n manier moet eindigen'

07-06-2020 08:15
13

Warner Hahn houdt een wrang gevoel over aan zijn vertrek bij sc Heerenveen. De 27-jarige doelman speelde door een blessure en de uitbraak van het coronavirus al in januari zijn laatste wedstrijd voor de Friese ploeg.

"Ik kreeg een kleine blessure voor corona en op het moment dat ik weer fit was, ging de stekker eruit. Ik baal er wel van dat het op zo'n manier moet eindigen", laat Hahn weten in gesprek met het clubkanaal. "Dat je zo afscheid moet nemen is wel heel raar, maar dat is de tijd waar we nu in zitten. Het is niet altijd leuk."

"Ik denk dat wij als team ons een ander einde van het jaar hadden voorgesteld", vervolgt de sluitpost. "We hadden de fans graag op een goede manier willen bedanken. Ik heb hier altijd met veel plezier gevoetbald. Aan alles komt een einde, dat is aan de ene kant wel jammer, maar aan de andere kant kijk ik ook positief naar iets nieuws dat gaat komen."

Hahn vertrekt transfervrij bij Heerenveen. Waar hij zijn loopbaan voortzet, is nog niet bekend. Ook Filip Bednarek en Trevor Doornbusch gaan Heerenveen verlaten, waardoor de Friezen naarstig op zoek zijn naar nieuwe keepers.