'United heeft meer troeven: interesse in Bayern-middenvelder van 35 miljoen'

'United heeft meer troeven: interesse in Bayern-middenvelder van 35 miljoen'

Gepubliceerd: woensdag 10 juni 2020 om 18:56wo 10-06-2020 om 18:56

Laatste update: woensdag 10 juni 2020 om 19:09wo 10-06-2020 om 19:09

Manchester United lijkt op meerdere paarden te wedden. De Premier League-grootmacht wordt nadrukkelijk in verband gebracht met Donny van de Beek van Ajax, maar zou ook een bod voorbereiden op Corentin Tolisso. Dat meldt althans het Franse RMC Sport.

Tolisso mag deze zomer vertrekken bij Bayern München, waar hij sinds zijn komst van Olympique Lyon in 2017 geen basisplaats heeft veroverd. Der Rekordmeister betaalde destijds 41,5 miljoen euro voor de middenvelder, maar neemt nu genoegen met een minimum bedrag van 35 miljoen. United zou de gesprekken met de entourage van de Franse international inmiddels hebben geopend. Ook Internazionale toont interesse.

Tolisso is vergelijkbaar met Van de Beek, waardoor United op meerdere borden lijkt te schaken. Voetbal International meldde dinsdag nog dat een bod van veertig miljoen in de maak is op de Oranje-international. The Mancunians hopen hem voor de neus van Real Madrid weg te kapen. De Koninklijke werd het vorige zomer al eens met Ajax over een transfersom van vijftig miljoen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws