'FC Barcelona informeert naar Kökcü: recordtransfer mogelijk bij Feyenoord'

'FC Barcelona informeert naar Kökcü: recordtransfer mogelijk bij Feyenoord'

Gepubliceerd: donderdag 11 juni 2020 om 08:56do 11-06-2020 om 08:56

De interesse stapelt zich op voor Orkun Kökcü. Inmiddels heeft ook FC Barcelona zich gemeld bij Feyenoord, claimt Rijnmond donderdagochtend.

Kökcü staat in de belangstelling van een groot aantal Europese (top)clubs, waarvan Arsenal en Sevilla op dit moment het meest concreet lijken. Ook de technische leiding van Barcelona zou het oog hebben laten vallen op de negentienjarige middenvelder. Volgens Rijnmond is er 'geïnformeerd' vanuit Camp Nou.

De vraag is of Feyenoord deze zomer gaat cashen met Kökcü. De interesse van Barça sterkt de Rotterdamse club in de gedachte dat er mogelijk een recordtransfer kan plaatsvinden. Het record staat nu nog op naam van Dirk Kuyt, die in 2006 voor achttien miljoen euro naar Liverpool verkaste.

Kökcü heeft bij Feyenoord een contract tot medio 2023. De nummer drie van het afgelopen Eredivisie-seizoen wil verlengen, maar de middenvelder heeft geen haast. "Als het moment daar is en ik voel me er goed bij, dan gaan we het zien", zei Kökcü woensdag zelf over alle geruchten. "Voor nu ben ik alleen bezig met Feyenoord."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moet Feyenoord Kökcü koste wat kost behouden?

Ja
51%
Nee
49%
(10057 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws