Van Gangelen ging door hel: 'Afschuwelijk om je grote liefde zo te zien lijden'

Van Gangelen ging door hel: 'Afschuwelijk om je grote liefde zo te zien lijden'

12-06-2020 08:37 Laatste update: 11:00
69

Jan Joost van Gangelen is de afgelopen maanden door een hel gegaan. De presentator van FOX Sports werd geveld door het coronavirus en niet veel later werd zijn vrouw Marieke zwaar getroffen. Van Gangelen zal het 'nooit meer vergeten', vertelt hij in De Telegraaf.

Van Gangelen en zijn vrouw werden kort na een verhuizing van Amsterdam naar Hilversum ziek. "In eerste instantie dachten we niet eens aan corona, meer aan de vermoeidheid door de verhuizing. Dat hakte er allemaal nogal in en leverde een hoop gedoe op. Uiteindelijk ging het steeds slechter met Marieke", vertelt de presentator en verslaggever.

"Ze kreeg hoge koorts, megahoofdpijn en haar hart bonkte vreselijk. Het was afschuwelijk om je grote liefde zo te zien lijden, want ze had ook het gevoel of er brandende spijkers in haar neus en hoofd zaten. Op een gegeven moment dacht ze zelfs dood te gaan. Het was een puinhoop in huis, er stonden 170 dozen die uitgepakt moesten worden. De kinderen hadden ook nog eens thuisonderwijs... Het kwam allemaal tegelijk."

Inmiddels gaat het beter met de vrouw van Van Gangelen. "Maar ze is er nog lang niet. Er staat een maand herstel voor een week ziek zijn. Zeven weken heeft ze het gehad, dus tel maar uit. Dat gevoel van die brandende spijkers in haar neus en hoofd komt nog steeds terug soms, vooral als ze zich te druk maakt. Ze moet echt rustig aan blijven doen."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Quarantaine-look....🤔🧔🏻 #kappertje #baard #robinsoncrusoe #zwerver #reigersnest

Een bericht gedeeld door Jan Joost Van Gangelen (@janjoostvg) op