'Dumfries in onzekerheid: Milan slaat transfervrij toe en strikt Lyon-back'

'Dumfries in onzekerheid: Milan slaat transfervrij toe en strikt Lyon-back'

14-06-2020 14:28
46

AC Milan staat op het punt om zich te versterken met Pierre Kalulu, een twintigjarige rechtsback van Olympique Lyon. Dat melden toonaangevende media in Italië en Frankrijk. Daardoor is het de vraag of de Italianen de interesse in Denzel Dumfries nog doorzetten.

De vleugelverdediger van PSV wordt al maanden in verband gebracht met de Rossoneri. Tuttosport schreef vorige week nog dat het tussen de Oranje-international en Kalulu zou gaan. De keuze van de Milanezen lijkt nu voorlopig dus te zijn gevallen op de Fransman, die een aflopend contract heeft bij Lyon en daarmee een stuk goedkoper is.

Volgens onder meer Sky Italia ligt voor Kalulu een contract voor vijf seizoenen klaar in San Siro. Hij arriveert naar verluidt maandag in Italië om de medische keuring te ondergaan en de transfer af te ronden. Kalulu was bij Lyon overigens nog geen basisspeler. Hij was voornamelijk actief voor de reserves. Desondanks wilden Les Gones hem graag behouden. Dat had ten koste moeten gaan van onder meer Kenny Tete.

Dumfries moet nu afwachten of de Milanezen nog een rechtsback willen aantrekken, zeker gezien de coronacrisis lijkt dat de vraag. Hij ligt tot medio 2023 vast in Eindhoven, waardoor PSV een forse transfersom verlangt.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Comme Prévu🔥⚔️

Een bericht gedeeld door Pierre Kalulu (@kalulu.jr) op