PSV maakt deal van één miljoen euro wereldkundig: 'In deze tijd fantastisch'

PSV maakt deal van één miljoen euro wereldkundig: 'In deze tijd fantastisch'

Gepubliceerd: vrijdag 19 juni 2020 om 07:16vr 19-06-2020 om 07:16

'Fantastisch nieuws' voor PSV: het contract met Energiedirect.nl, de op één na belangrijkste sponsor van de club, wordt verlengd. Dat bevestigt commercieel directeur Frans Janssen aan het Eindhovens Dagblad.

In de oude situatie zouden PSV en Energiedirect.nl tot de zomer van 2021 op de rug van het PSV-shirt staan. De samenwerking bevalt volgens het Eindhovens Dagblad zo goed, dat de Brabantse onderneming heeft besloten er nog een jaar aan vast te plakken.

"In deze tijd fantastisch nieuws", reageert Janssen. "We hebben aan Energiedirect.nl een stabiele partner, die er via publieksacties in is geslaagd een goede band met onze supporters op te bouwen. Als je elkaar dan in deze vorm kunt vinden in een heel moeilijke periode voor iedereen, mag je daar als club ontzettend blij mee zijn."

PSV zal de nieuwe overeenkomst vrijdag wereldkundig maken. Tussen 2016 en 2019 was Energiedirect.nl al hoofdsponsor in Eindhoven, waarmee het de opvolger was van Philips, dat 33 jaar shirtponsor was geweest. Met de nieuwe deal is naar verluidt één miljoen euro per seizoen gemoeid.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws