Derksen praat met Talpa en schuift ook volgend seizoen aan bij Veronica Inside

Derksen praat met Talpa en schuift ook volgend seizoen aan bij Veronica Inside

Gepubliceerd: dinsdag 23 juni 2020 om 15:30di 23-06-2020 om 15:30

Laatste update: dinsdag 23 juni 2020 om 16:52di 23-06-2020 om 16:52

Johan Derksen blijft ook na de zomer aanschuiven bij Veronica Inside. Dat laat een woordvoerder van Talpa weten aan NU.nl.

Derksen heeft inmiddels gesproken met Talpa en heeft verzekerd dat hij ook volgend seizoen weer te zien is bij Veronica Inside. De analist heeft nog een contract voor twee seizoenen bij de producent.

Eerder op de dag dreigde Derksen in De Telegraaf met zijn vertrek bij Veronica Inside. "Ik ben zo van de tafel naar mijn auto gelopen, maar mijn woede trekt met een paar dagen wel weg", zei hij over de uitzending van maandagavond, die in het teken stond van het racismedebat. "Daar ben ik professioneel genoeg voor. Tegelijkertijd doe ik al tweeëntwintig jaar hetzelfde kunstje. Ik ga deze zomer eens goed overdenken of ik de laatste twee jaar van mijn contract bij Talpa wel wil uitdienen."

Eerder op de dag liet Talpa al aan het ANP weten dat Veronica Inside na de zomer terugkeert op de buis. Maandag 29 juni is de laatste aflevering van dit seizoen. Het programma zal op zoek moeten naar nieuwe sponsoren, daar adverteerders Zespri en Gillette door de commotie rond Derksen afscheid namen van het programma. Maandag waren er geen reclameblokken te zien rond de uitzending Veronica Inside.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws