Derksen: We hebben Talpa gevraagd of ze de show van maandag willen schrappen

Derksen: "We hebben Talpa gevraagd of ze de show van maandag willen schrappen"

24-06-2020 21:26 Laatste update: 21:36
135

Johan Derksen heeft niet veel trek in de laatste Veronica Inside-uitzending van het seizoen. De nestor van de talkshow heeft producent Talpa zelfs verzocht om een streep door de uitzending van maandag 29 juni te zetten.

Dit laat hij woensdag weten aan RTL Boulevard. "We hebben Talpa gevraagd of ze de show van maandag willen schrappen. Ik heb nog geen antwoord gehad", aldus Derksen. "René (van der Gijp, red.) en ik willen het even laten bezinken, maar we hebben er vooralsnog geen zin in om aanwezig te zijn." Bij de uitzending van 22 juni was geen reclameblok ingepland en bij die van 29 juni zou dat ook het geval zijn. "Dus wat dat betreft zou het kunnen."

Het Veronica Inside-drietal was woensdagavond weer bij elkaar, in verband met een veel eerder gemaakte afspraak: Wilfred Genee, Derksen en Van der Gijp spraken op afstand de businessclub van FC Twente toe. Naar aanleiding van de uitzending van maandag ging het helemaal mis tussen de presentator en de analisten. Derksen en Van der Gijp oordeelden hard over het optreden van Genee.

Of er nog toekomst is voor de talkshow, moet nog afgewacht worden. Talpa wil in ieder geval door en Derksen blijft in principe ook aan, liet de productiemaatschappij nog weten. Hoe de samenstelling aan tafel er verder uitziet, moet nog afgewacht worden.