'Kalou stevent af op vertrek bij Hertha BSC en kan opvallende transfer maken'

'Kalou stevent af op vertrek bij Hertha BSC en kan opvallende transfer maken'

Gepubliceerd: vrijdag 26 juni 2020 om 21:37vr 26-06-2020 om 21:37

Salomon Kalou zet zijn carrière wellicht voort in Brazilië. Botafogo, dat eerder ook interesse toonde in Arjen Robben, heeft een voorstel neergelegd bij de Ivoriaan, die wellicht vertrekt bij Hertha BSC.

Volgens het Braziliaans LANCE denken de clubeigenaren van Botafogo aan Kalou. Niet alleen zodat hij in Brazilië doelpunten kan maken, maar ook om Keisuke Honda, een andere bekende uit de Eredivisie, gezelschap kan houden, zo klinkt het. Botafogo heeft Kalou een aanbieding gedaan en wacht op een reactie.

Kalou (34) heeft een aflopend contract bij Hertha BSC en zoals het er nu naar uitziet gaan beide partijen uit elkaar. De oud-spits van Feyenoord kwam onlangs negatief in het nieuws omdat hij filmend alle coronaregels aan z'n laars lapte. Hij nam de hygiënemaatregelen niet serieus en dat kwam hem uiteindelijk op een schorsing te staan.

LANCE denkt dat Botafogo een goede kans maakt op de komst van Kalou, onder meer omdat zijn vrouw uit Brazilië komt. Er zijn ook aanbiedingen van andere clubs uit Europa. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws