PSG-talent vertrekt naar Bayern München: Ik snap er niets van

PSG-talent vertrekt naar Bayern München: "Ik snap er niets van"

Gepubliceerd: vrijdag 26 juni 2020 om 22:45vr 26-06-2020 om 22:45

Hoewel de transfer nog niet officieel is, weten Duitse media het zeker: talent Tanguy Kouassi (18) vertrekt van Paris Saint-Germain naar Bayern München. PSG-trainer Thomas Tuchel snapt er helemaal niets van.

De clubleiding van PSG is volgens Franse media niet blij met de transfer van Kouassi naar Bayern. Tuchel onderstreept dat. "Ik vind het altijd jammer als we spelers verliezen. Ik werk graag met jonge spelers uit de jeugd", zegt Tuchel in Franse media. 

"Het is geen geheim dat ik erg positief ben over Tanguy. Hij speelde op zeventienjarige leeftijd tegen Borussia Dortmund, de belangrijkste wedstrijd voor ons (in de Champions League, red.) zonder dat hij een professioneel contract had. Het vertrouwen dat we in hem hebben, heeft hij verdiend. Hij had een grote toekomst bij deze club."

"Hij weet het zelf ook, het was niet het juiste moment om de club te verlaten. Totaal niet. Hij had ons vertrouwen, hij maakte minuten.. Hij had hier als centrale verdediger of als centrale middenvelder kunnen spelen. Hij had een sleutelspeler kunnen zijn. Ik snap er niets van."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws