Van Bommel: 'Ontslag was niet nodig, maar sommige mensen werden nerveus bij PSV'

Van Bommel: 'Ontslag was niet nodig, maar sommige mensen werden nerveus bij PSV'

Gepubliceerd: zaterdag 27 juni 2020 om 13:05za 27-06-2020 om 13:05

Bij Mark van Bommel leeft nog altijd het gevoel dat zijn ontslag bij PSV onnodig was. De 43-jarige trainer werd in december aan de kant gezet door de Eindhovense club.

"Iedereen weet wat ik met die club heb", zegt Van Bommel tegen het ANP. "Dan is het niet leuk als je daar ontslagen wordt. Maar het is niet anders. Nee, in mijn ogen was het niet nodig geweest. Ik heb na mijn ontslag geen speler slecht over mij horen praten. Ook de wisselspelers niet. Dat zegt wel wat. Ik heb nog steeds contact met sommige spelers daar."

"De resultaten waren even niet goed, maar we verloren vrij onterecht van Feyenoord (3-1). We waren sterker in die wedstrijd. Sommige mensen werden helaas nerveus bij PSV. Dat is jammer", aldus Van Bommel, die nog niet weet waar zijn toekomst ligt. "Bij serieuze interesse zou Mino (Raiola, red.) me op de hoogte brengen. Dat heeft hij nog niet gedaan. Dus ik heb niet het idee dat er iets heel concreets speelt nu."

Volgens Van Bommel hebben zich wel clubs gemeld na zijn ontslag bij PSV. "Maar ik voelde er weinig voor om tussentijds in te stappen. Ik begin liever voorafgaand aan een heel seizoen. De Bundesliga zou wel bij me passen, Engeland zie ik ook wel zitten. Maar een mooie Italiaanse of Spaanse club zou ook goed kunnen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws