Van Bommel aangeprezen bij Duitse clubs: 'Heeft de persoonlijkheid en uitstraling'

Van Bommel aangeprezen bij Duitse clubs: 'Heeft de persoonlijkheid en uitstraling'

Gepubliceerd: dinsdag 2 juni 2020 om 09:27di 02-06-2020 om 09:27

Daniel Schwaab baalt nog altijd van de manier waarop Mark van Bommel is vertrokken bij PSV. Volgens de Duitse verdediger is het een kwestie van tijd voordat 43-jarige trainer in de Bundesliga opzoek kan naar eerherstel.

Volgens Schwaab is Van Bommel klaar voor een kans in Duitsland. "Dat denk ik zeker", zegt hij in De Telegraaf. "Het afgelopen seizoen had ook niet zo mogen lopen. Hij spreekt perfect Duits, heeft lang bij de beste Duitse club gevoetbald. Hij heeft de persoonlijkheid en uitstraling en zijn idee van voetbal om een keer een club in de Bundesliga te trainen."

"De vraag is altijd voor welke club jij jezelf al klaar voelt", vervolgt Schwaab. "Van Bommel zal zijn plannen hebben. Het is een groot verschil of je bijvoorbeeld naar Bayer Leverkusen of Borussia Mönchengladbach gaat, waar je dicht tegen de top iets rustiger kunt werken, in plaats van direct naar de absolute top. Daar is de druk direct groot en moet alles gewonnen worden."

"Ik ben benieuwd hoe snel zoiets voor hem zal komen, maar dat het gaat gebeuren, staat vast", besluit de ervaren mandekker, die zelf inmiddels ook weg is uit Eindhoven.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is Van Bommel een toekomstig toptrainer?

(612 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws