Boëtius hoopt op zomertransfer en wijst favoriete competities aan

Boëtius hoopt op zomertransfer en wijst favoriete competities aan

Gepubliceerd: zaterdag 27 juni 2020 om 16:00za 27-06-2020 om 16:00

Laatste update: zaterdag 27 juni 2020 om 16:15za 27-06-2020 om 16:15

Jean-Paul Boëtius staat na twee seizoenen bij FSV Mainz open voor een nieuwe stap in zijn carrière. De aanvaller vertrok in 2018 bij Feyenoord, waar hij ongewenst geworden was.

Boëtius was twee seizoenen basisspeler bij Mainz, dat zaterdagmiddag bij Bayer Leverkusen het seizoen afsluit. Na twee jaar bij Mainz hoopt hij op een nieuw avontuur. "Ik ben nog steeds ambitieus. Ik ben 26 jaar en heb er twee jaar in de Bundesliga op zitten", zegt Boëtius tegen FOX Sports.

"Ik heb laten zien dat ik me goed staande kan houden en een toevoeging kan zijn voor veel clubs. We gaan kijken wat de toekomst brengt", vervolgt Boëtius. "Ik denk dat ik klaar ben voor een nieuwe stap, maar het moet wel kloppen. Als dat niet zo is, heb ik nog twee jaar bij Mainz. Ik denk dat m'n zaakwaarnemer een vrij actieve zomer tegemoet gaat."

Boëtius geeft zijn voorkeuren aan. "De Bundesliga bevalt me heel erg. Dat had ik op voorhand niet gedacht. Ik ben een groot liefhebber van de Premier League en La Liga spreekt me ook aan. Als daar wat leuke clubs bij zitten, kunnen we daar serieus over nadenken."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Boëtius klaar voor een nieuwe stap?

(836 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws